Warrior

Dé elektrische rolstoel voor hockey

Ontdek de Warrior, dé sportrolstoel voor e-hockey, en leef je uit in jouw favoriete sport. De Warrior e-hockey rolstoel is robuust en krachtig, en combineert gebruiksgemak en wendbaarheid met topprestaties – precies wat jij nodig hebt!

Deze high-performance sportrolstoel is ontwikkeld samen met sporters – en dat zie je terug in het ontwerp. Geavanceerde technologie, expertise en ervaring komen in deze elektrische hockeyrolstoel perfect samen. En over elk detail is nagedacht. Zodat jij veilig en vol vertrouwen kunt sporten.

Stem de Warrior af op jouw behoeften met geavanceerde bedieningsopties en een elektrische rug- en/of kantelverstelling. Wil je (nog) meer snelheid en power? Kies dan voor extra grote accu’s.

High-performance: wendbaar en krachtig

Een e-hockey rolstoel moet compact, krachtig en extreem wendbaar zijn. Dankzij de positie van de aandrijfwielen draait de Warrior om zijn eigen as en rijd je heel intuïtief. Je kunt soepel manoeuvreren en – mede door de optimale zwaartepuntinstelling – snel draaien en keren. De ultrasterke motoren bieden extra power en zorgen dat je snel kunt accelereren – en scoren!

Veiligheid voorop

Veiligheid stond bij het ontwerp van de Warrior voorop. Want een elektrische hockeyrolstoel moet betrouwbaar zijn en optimale bescherming bieden. Daarom is deze robuuste rolstoel voorzien van speciale sportbumpers – een eenvoudig in diepte instelbare en afneembare beenbeschermingsbeugel en opklapbaar achterframe. Daarnaast kun je vertrouwen op heavy duty motoren en high-end elektronica.

Ontwikkeld samen met sporters

Dat de Warrior samen met sporters is ontwikkeld, merk je aan alles. Over elk details is nagedacht. Of het nu gaat om de luchtkoeling op de motoren en de besturingsmodule, waardoor je minder stroom verbruikt en langer kunt spelen (en de onderdelen langer meegaan). Of de slimme constructie van het achterframe. Dat is opklapbaar, zodat je makkelijk drempels of obstakels kunt nemen.

‘E-hockey-pakket’ op elektrische rolstoel

Zoek je een elektrische rolstoel waarmee je ook kunt hockeyen? Een ADL-rolstoel en e-hockey rolstoel in één? Speciaal voor de X10 MWD hebben we een ‘e-hockey-pakket’ ontwikkeld. Met de X10 Hockey ben je verzekerd van optimale onafhankelijkheid in je dagelijks leven én veel sportplezier.

Wil je graag hockeyen in je eigen elektrische rolstoel, omdat die speciaal voor jou is aangepast? Ook dat kan, met speciale sportbumpers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Meer mogelijk met maatwerk

Unieke uitdaging of speciale wens? We kijken samen met jou wat wél kan. En creëren een individuele aanpassing of elektrische hockeyrolstoel op maat. Want wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten!

Specificaties

Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Maximale snelheid 17 km/u
Accu's 76 Ah
Totale lengte 1000 mm
Totale breedte 750 mm
Zitdiepte* 400 - 500 mm
Zitbreedte* 360 - 480 mm
Zithoogte, zonder zitkussen 380 mm
Grondspeling 90 mm
Rugleuninghoogte* 400 - 450 mm
Elektrische rugleuningverstelling** 30°
Elektrische kantelverstelling** 25°
Aandrijfwielen (Met luchtbanden) 3.00 x 10
Zwenkwielen (Anti-lek) 80 x 25 mm

* Dit is slechts een representatie van de standaard, klantspecifieke vereisten zijn mogelijk.
** Optioneel, niet in de standaardversie

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-03/037_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_hockey-hr.jpg?h=c4e9ea23&itok=kr3yBQnM

Lekker e-hockey spelen én scoren? Dat doe je met de Warrior van Scout Mobility, een elektrische hockeyrolstoel voor echte winnaars.

E-hockey rolstoel