X10 Hockey

Dé elektrische rolstoel voor dagelijks gebruik en e-hockey

Ontdek nieuwe mogelijkheden met de X10 Hockey, een robuuste ADL-rolstoel en e-hockey rolstoel in één. Deze alleskunner rijdt intuïtief en biedt precies de mobiliteit en functionaliteit die jij nodig hebt. Dankzij slim Nederlands design en een speciaal sportpakket voor jouw actieve levensstijl.

Met zijn compacte afmetingen, midwielaandrijving en sterke motoren is dit de ideale elektrische rolstoel voor dagelijks gebruik – en sportactiviteiten. Je hebt maximale controle en bent super wendbaar. Ook in een uitdagende omgeving rijd je comfortabel en stabiel. En kun je vertrouwen op gebruiksgemak en sterke prestaties.

Stem de X10 Hockey af op jouw behoeften met geavanceerde bedieningsopties en elektrische verstellingen. Maximale vrijheid en sportplezier? Kies voor krachtige motoren (14 km) en grote accu’s – voor meer snelheid en power.

Veelzijdige ADL-rolstoel met een sportief tintje

De X10 Hockey is een slimme keuze voor een actieve levensstijl. Compact, krachtig en wendbaar. Dankzij de positie van de aandrijfwielen draait deze elektrische rolstoel om zijn eigen as en rijd je heel intuïtief. Je manoeuvreert soepel in kleine ruimtes en geniet ook buiten van comfortabel en stabiel rijgedrag. Dankzij de onafhankelijke vering en ultrasterke motoren (dezelfde als in onze Warrior hockeyrolstoel).

Sportpakket voor e-hockey

De X10 Hockey is voorzien van een speciaal ontwikkeld ‘e-hockey-pakket’. De afneembare sportbumpers en wielbeschermers bieden goede bescherming. En dankzij de blokkeerbare vering rijd je tijdens trainingen en wedstijden altijd stabiel. Daarnaast kun je vertrouwen op krachtige motoren – met luchtkoeling – en high-end elektronica. Zodat jij veilig en met plezier kunt sporten.

Instelbaar zitsysteem met alle elektrische opties

Het Agilo zitsysteem combineert een robuust en volledig instelbaar zitframe met een uitgebreide keuze aan hoogwaardige zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. Kies de elektrische verstellingen en bedieningsopties die jij nodig hebt. Voor optimale ondersteuning en onafhankelijkheid.

Speciale zitoplossing of orthese? Geen probleem. Ook die kunnen we op het X10 Hockey-onderstel plaatsen. Zo kun je lekker hockeyen en heb je geen aparte sportrolstoel/orthese nodig.

Maximale vrijheid en gebruiksgemak

Op elk moment precies de functionaliteit die jij nodig hebt. Dat is de kracht van de veelzijdige X10 Hockey. De sportbumpers en beenbeschermers zijn eenvoudig te monteren/demonteren zonder gereedschap. En zonder je rolstoel te beschadigen. Die gebruik je dus alleen als je naar de sporthal gaat. Ook een groot voordeel: je hoeft geen transfer te maken als je gaat sporten.

Meer mogelijk met maatwerk

Unieke uitdaging of speciale wens? We kijken samen met jou wat wél kan. En creëren een individuele aanpassing of elektrische ADL-/sportrolstoel op maat. Want wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten!

Is e-hockey helemaal jouw ding? Ga next level met de Warrior, de high-performance e-hockey rolstoel van Scout Mobility.

Specificaties

Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Maximale snelheid 14,5 km/u
Accu's 76 Ah
Totale lengte 1130 mm
Totale breedte 635 mm
Zitdiepte 420 - 560 mm
Zitbreedte 420 - 540 mm
Zithoogte, zonder zitkussen 390 mm
Grondspeling 82 mm
Rugleuninghoogte* 500 - 570 mm
Elektrische rugleuningverstelling** 45°
Elektrische kantelverstelling** 45°
Elektrische zitlift** 300 mm
Aandrijfwielen (Anti-lek) 3.00 x 8
Zwenkwielen voor (Anti-lek) 200 x 50 mm
Zwenkwielen achter (Anti-lek) 180 x 45 mm

* Dit is slechts een representatie van de standaard, klantspecifieke vereisten zijn mogelijk.
** Optioneel, niet in de standaardversie

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-02/035_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_hockey-hr.jpg?h=cf009447&itok=D38q_kbk

Een elektrische rolstoel voor dagelijks gebruik waarmee je ook kunt hockeyen? Ontdek de krachtige X10 Hockey en ervaar maximale vrijheid én sportplezier!

ADL-rolstoel en e-hockey rolstoel in één