Lion

Dé sportrolstoel voor powerchair voetbal

Ontdek de Lion, dé elektrische rolstoel voor powerchair voetbal of rolstoelvoetbal, en leef je uit in jouw favoriete sport. De Lion voetbalrolstoel is robuust en krachtig, en combineert gebruiksgemak en wendbaarheid met topprestaties – precies wat jij nodig hebt!

Deze high-performance sportrolstoel voor powerchair voetbal is ontwikkeld samen met sporters – en dat zie je terug in het ontwerp. Geavanceerde technologie, expertise en ervaring komen in deze elektrische voetbalrolstoel perfect samen. En over elk detail is nagedacht. Zodat jij veilig en vol vertrouwen kunt sporten.

Stem de Lion af op jouw behoeften met geavanceerde bedieningsopties en een elektrische rug- en/of kantelverstelling. Wil je (nog) meer snelheid en power? Kies dan voor extra grote accu’s.

High-performance: wendbaar en krachtig

Een rolstoel voor powerchair voetbal moet compact, krachtig en wendbaar zijn. Dankzij de positie van de aandrijfwielen draait de Lion om zijn eigen as en rijd je heel intuïtief. Je kunt soepel manoeuvreren en – mede door de optimale zwaartepuntinstelling – snel draaien en keren. De ultrasterke motoren bieden extra power en zorgen dat je snel kunt accelereren – en scoren!

Veiligheid voorop

Veiligheid stond bij het ontwerp van de Lion voorop. Want een elektrische voetbalrolstoel moet betrouwbaar zijn en optimale bescherming bieden. Daarom is deze robuuste rolstoel voorzien van speciale sportbumpers – een eenvoudig afneembare beenbeschermingsbeugel en opklapbaar achterframe. Daarnaast kun je vertrouwen op heavy duty motoren en high-end elektronica.

Ontwikkeld samen met sporters

Dat de Lion samen met sporters is ontwikkeld, merk je aan alles. Over elk details is nagedacht. Of het nu gaat om de luchtkoeling op de motoren en de besturingsmodule, waardoor je minder stroom verbruikt en langer kunt spelen (en de onderdelen langer meegaan). Of de slimme constructie van het achterframe. Dat is opklapbaar, zodat je makkelijk drempels of obstakels kunt nemen.

Powerchair voetbal-aanpassing voor elektrische rolstoel

Zoek je een elektrische rolstoel waarmee je ook kunt voetballen? Een ADL-rolstoel en voetbalrolstoel in één? Met een slimme aanpassing maken we de robuuste X10 MWD geschikt voor powerchair voetbal. Daarmee ben je verzekerd van optimale onafhankelijkheid in je dagelijks leven én veel sportplezier.

Wil je graag voetballen in je eigen elektrische rolstoel, omdat die speciaal voor jou is aangepast? Ook dat kan, met speciale sportbumpers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Meer mogelijk met maatwerk

Unieke uitdaging of speciale wens? We kijken samen met jou wat wél kan. En creëren een individuele aanpassing of rolstoel voor powerchair voetbal op maat. Want wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten!

Specificaties

Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Maximale snelheid 10 km/u
Accu's 76 Ah
Totale lengte 1265 mm
Totale breedte* 730 mm
Zitdiepte 450 - 500 mm
Zitbreedte 340 - 500 mm
Zithoogte, zonder zitkussen 380 mm
Grondspeling 90 mm
Rugleuninghoogte 500 mm
Elektrische rughoek** 30°
Elektrische kantelverstelling** 25°
Aandrijfwielen 3.00 x 8
Zwenkwielen 80 x 25 mm

* Dit is slechts een representatie van de standaard, klantspecifieke vereisten zijn mogelijk.
** Optioneel, niet in de standaardversie

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-03/009_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_soccer-hr.jpg?h=16834f40&itok=qkIm2MPS

De Lion van Scout Mobility is speciaal ontwikkeld voor powerchair voetbal. Met deze robuuste voetbalrolstoel kun je zelf spelen én scoren. Want voetbal is voor iedereen.

Voetbalrolstoel