X10 RWD

Sterke prestaties buiten, wendbaar binnen

Bepaal je eigen koers met deze robuuste, koersvaste elektrische rolstoel met achterwielaandrijving. De X10 RWD biedt precies de mobiliteit die jij nodig hebt, met hoog zitcomfort. Dankzij slim en duurzaam Nederlands design met oog voor functionele details.

Met zijn achterwielaandrijving, krachtige motoren en onafhankelijke vering is dit de ideale elektrische rolstoel voor buiten. Je ervaart maximale stabiliteit en rijcomfort op oneffen terrein en rijdt makkelijker op hoge snelheid. Ook binnenshuis kun je met deze betrouwbare rolstoel prima manoeuvreren. En je rijdt soepel onder een tafel – dankzij de lage zithoogte (vanaf 39 cm). 

Stem de X10 RWD af op jouw behoeften met gebruiksvriendelijke bedieningsopties en elektrische verstellingen. Met de geheugenfuncties heb je direct toegang tot je favoriete zitposities. Maximale vrijheid ervaren? Kies dan voor meer snelheid (14 km) en extra grote accu’s (76 Ah Gel of 100 Ah AGM).

Unieke, intuïtieve midwiel-rijervaring

Met aandrijfwielen aan de voorkant is deze krachtige elektrische rolstoel heel wendbaar in krappe ruimtes. Je manoeuvreert overal soepel tussendoor en kunt strakke bochten nemen. Dankzij de onafhankelijke vering en gyro control geniet je ook buiten van comfortabel en stabiel rijgdrag. Ervaar veel grip op hellingen – en extra power voor obstakels.

Personaliseer je rolstoel

Geef jouw rolstoel een unieke look met een stijlvolle framekleur. Standaard keuze uit 4 kleuren.

Kies je favoriete kleur:

Afbeelding

Makkelijk instelbaar zitsysteem

Het Agilo zitsysteem combineert een robuust en volledig instelbaar zitframe met een uitgebreide keuze aan hoogwaardige zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. En kan dus perfect worden afgestemd op jouw behoeften, ook als die veranderen. Voor optimale ondersteuning en onafhankelijkheid. Slim detail: dankzij de reflecterende biezen rond de rugkussens ben je ook in het donker goed zichtbaar.

Tip: Heb je een extra zetje nodig om makkelijker uit je rolstoel te komen? Kies dan voor de sta-op-hulpfunctie. Voor extra steun bij het staan bewegen de rugleuning en armsteun mee naar voren.

Toegang tot je favoriete zitposities met geheugenfuncties

Haal het maximale uit je elektrische opties met ‘memory seating’ of geheugenfuncties. Je kunt meerdere zitposities (laten) programmeren. Zo heb je direct toegang tot je favoriete posities en kun je makkelijk wisselen. Beschikbaar bij het Dynamic LiNX besturingssysteem.

Meer mogelijk met maatwerk

Unieke uitdaging of speciale wens? We kijken samen met jou wat wél kan. En creëren een individuele aanpassing of rolstoel op maat. Laat je inspireren of neem contact met ons op.

weg

Specificaties

Maximaal gebruikersgewicht 160 kg
Maximale snelheid 10 km/u
Accu's 50 / 60 / 76 Ah
Totale lengte 1130 mm
Totale breedte 620 mm
Zitdiepte 420 - 560 mm
Zitbreedte 420 - 540 mm
Zithoogte, zonder zitkussen 390 mm
Grondspeling 75 mm
Rugleuninghoogte* 500 - 570 mm
Elektrische rugleuningverstelling** 45°
Elektrische kantelverstelling** 45°
Elektrische zitlift** 300 mm
Aandrijfwielen (Anti-lek) 3.00 x 8
Zwenkwielen (Anti-lek) 2.80/2.50 x 4

* Dit is slechts een representatie van de standaard, klantspecifieke vereisten zijn mogelijk.
** Optioneel, niet in de standaardversie

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-03/020_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_general-hr.jpg?h=abeb2994&itok=lMX6jnne

Met de X10 RWD ervaar je maximale vrijheid. Want deze robuuste elektrische rolstoel met achterwielaandrijving combineert gebruiksgemak en comfort met stabiel rijgedrag en koersvastheid – bij elke snelheid. En is volledig afgestemd op jouw behoeften.

Elektrische rolstoel met achterwielaandrijving