X10 MWD

Soepel manoeuvreren binnen, sterke rijprestaties buiten

Ervaar het verschil met de X10 MWD, een robuuste elektrische rolstoel met midwielaandrijving. Deze alleskunner rijdt intuïtief en biedt precies de mobiliteit die jij nodig hebt, met hoog zitcomfort. Dankzij slim en duurzaam Nederlands design met oog voor functionele details.

Met zijn compacte draaicirkel en lage zithoogte (vanaf 39 cm) is dit de ideale rolstoel voor dagelijks gebruik. Je hebt maximale controle en kunt makkelijk manoeuvreren. Ook buiten rijd je met deze betrouwbare midwiel aangedreven rolstoel comfortabel en stabiel. Dankzij de krachtige motoren, onafhankelijke vering en gyro control (optie). 

Stem de X10 MWD af op jouw behoeften met gebruiksvriendelijke bedieningsopties en elektrische verstellingen. Met de geheugenfuncties heb je direct toegang tot je favoriete zitposities. Maximale vrijheid ervaren? Kies dan voor meer snelheid (14 km) en extra grote accu’s (76 Ah Gel of 100 Ah AGM).

Unieke, intuïtieve midwiel-rijervaring

Dankzij de positie van de aandrijfwielen – in het midden – draait deze krachtige elektrische rolstoel om zijn eigen as en rijd je heel intuïtief. Je manoeuvreert soepel in compacte ruimtes en ervaart meer grip buiten. De zes wielen volgen de ondergrond, schokken worden daarbij slim geabsorbeerd. Zo geniet je altijd van veilig en stabiel rijgedrag, ook op uitdagend terrein.

Personaliseer je rolstoel

Geef jouw rolstoel een unieke look met een stijlvolle framekleur. Standaard keuze uit 4 kleuren.

Kies je favoriete kleur:

Afbeelding

Makkelijk instelbaar zitsysteem

Het Agilo zitsysteem combineert een robuust en volledig instelbaar zitframe met een uitgebreide keuze aan hoogwaardige zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. En kan dus perfect worden afgestemd op jouw behoeften, ook als die veranderen. Voor optimale ondersteuning en onafhankelijkheid. Slim detail: dankzij de reflecterende biezen rond de rugkussens ben je ook in het donker goed zichtbaar.

Tip: Heb je een extra zetje nodig om makkelijker uit je rolstoel te komen? Kies dan voor de sta-op-hulpfunctie. Voor extra steun bij het staan bewegen de rugleuning en armsteun mee naar voren.

Toegang tot je favoriete zitposities met geheugenfuncties

Haal het maximale uit je elektrische opties met ‘memory seating’ of geheugenfuncties. Je kunt meerdere zitposities (laten) programmeren. Zo heb je direct toegang tot je favoriete posities en kun je makkelijk wisselen. Beschikbaar bij het Dynamic LiNX besturingssysteem.

Meer mogelijk met maatwerk

Unieke uitdaging of speciale wens? We kijken samen met jou wat wél kan. En creëren een individuele aanpassing of rolstoel op maat. Laat je inspireren of neem contact met ons op.

Specificaties

Maximaal gebruikersgewicht 160 kg
Maximale snelheid 10 / 14,5 km/u
Accu's 50 / 60 / 76 Ah
Totale lengte 1130 mm
Totale breedte 635 mm
Zitdiepte 420 - 560 mm
Zitbreedte 420 - 540 mm
Zithoogte, zonder zitkussen 390 mm
Grondspeling 75 mm
Rugleuninghoogte* 500 - 570 mm
Elektrische rugleuningverstelling** 45°
Elektrische kantelverstelling** 45°
Elektrische zitlift** 300 mm
Aandrijfwielen (Anti-lek) 3.00 x 8
Zwenkwielen voor (Anti-lek) 200 x 50 mm
Zwenkwielen achter (Anti-lek) 180 x 45 mm

* Dit is slechts een representatie van de standaard, klantspecifieke vereisten zijn mogelijk.
** Optioneel, niet in de standaardversie

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-03/014_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_general-hr.jpg?h=6008588c&itok=25u1Max_

Met de veelzijdige X10 MWD ervaar je maximale vrijheid, binnen én buiten. Want deze robuuste en compacte elektrische rolstoel met midwielaandrijving rijdt heel intuïtief en combineert optimale wendbaarheid met comfort en sterke prestaties buiten. En is volledig afgestemd op jouw behoeften.

Elektrische rolstoel met midwielaandrijving