X10 Junior MWD

Dé compacte elektrische kinderrolstoel met intuïtieve midwielaandrijving

Buiten op avontuur of soepel navigeren binnenshuis: de X10 Junior MWD geeft je kind extra power en vrijheid. Want deze supercompacte elektrische kinderrolstoel rijdt intuïtief en combineert gebruiksgemak met optimaal zitcomfort. Dankzij slim en duurzaam Nederlands design met oog voor functionele details.

Met zijn ultracompacte draaicirkel en lage zithoogte (vanaf 39 cm) is deze robuuste kinderrolstoel sterk in kleine ruimtes. Je kind heeft maximale controle en kan soepel manoeuvreren. Ook buiten kan die met deze betrouwbare midwiel aangedreven rolstoel veilig en stabiel op ontdekkingstocht. Dankzij de krachtige motoren en onafhankelijke vering.

Stem de X10 Junior MWD af op de behoeften van je kind met geavanceerde bedieningsopties en elektrische verstellingen. En de framekleur van deze stoere kinderrolstoel? Die kiest je kind natuurlijk zelf!

Comfortabel in kleine ruimtes, grootse prestaties buiten

Dankzij de positie van de aandrijfwielen draait deze krachtige, compacte elektrische kinderrolstoel om zijn eigen as en biedt een intuïtieve rijervaring. Je kind manoeuvreert soepel in krappe ruimtes en ervaart meer grip buiten. De zes wielen volgen de ondergrond, schokken worden daarbij slim geabsorbeerd. Zo kan je kind veilig en stabiel op avontuur, ook in een uitdagende omgeving.

Personaliseer je rolstoel

Geef jouw rolstoel een unieke look met een stijlvolle framekleur. Standaard keuze uit 4 kleuren.

Kies je favoriete kleur:

Afbeelding

Makkelijk instelbaar zitsysteem

Het Agilo zitsysteem combineert een robuust en volledig instelbaar zitframe met een uitgebreide keuze aan hoogwaardige zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. En kan dus perfect worden afgestemd op jouw behoeften, ook als die veranderen. Voor optimale ondersteuning en onafhankelijkheid. Slim detail: dankzij de reflecterende biezen rond de rugkussens ben je ook in het donker goed zichtbaar.

Tip: Heb je een extra zetje nodig om makkelijker uit je rolstoel te komen? Kies dan voor de sta-op-hulpfunctie. Voor extra steun bij het staan bewegen de rugleuning en armsteun mee naar voren.

Toegang tot je favoriete zitposities met geheugenfuncties

Haal het maximale uit je elektrische opties met ‘memory seating’ of geheugenfuncties. Je kunt meerdere zitposities (laten) programmeren. Zo heb je direct toegang tot je favoriete posities en kun je makkelijk wisselen. Beschikbaar bij het Dynamic LiNX besturingssysteem.

Meer mogelijk met maatwerk

Unieke uitdaging of speciale wens? We kijken samen met jou wat wél kan. En creëren een individuele aanpassing of rolstoel op maat. Laat je inspireren of neem contact met ons op.

Specificaties

Maximaal gebruikersgewicht 60 kg
Maximale snelheid 10 km/u
Accu's 50 Ah
Totale lengte 1100 mm
Totale breedte 540 mm
Zitdiepte 200 - 450 mm
Zitbreedte 250 - 400 mm
Zithoogte, zonder zitkussen 415 mm
Grondspeling 75 mm
Rugleuninghoogte* 400 - 500 mm
Elektrische rugleuningverstelling** 38°
Elektrische kantelverstelling** 45°
Elektrische zitlift** 300 mm
Aandrijfwielen (Anti-lek) 3.00 x 8
Zwenkwielen voor (Anti-lek) 200 x 50 mm
Zwenkwielen achter (Anti-lek) 180 x 45 mm

* Dit is slechts een representatie van de standaard, klantspecifieke vereisten zijn mogelijk.
** Optioneel, niet in de standaardversie

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-03/023_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_general-hr.jpg?h=4e182539&itok=K0u9xew1

Spelen en de wereld ontdekken. De X10 Junior MWD rijdt intuïtief en biedt je kind alle ruimte om zich te ontwikkelen. En het mooie is: deze compacte elektrische kinderrolstoel groeit met je kind mee.

Elektrische kinderrolstoel met midwielaandrijving