X10 HD

Meer power voor plussize personen

Bepaal je eigen koers met de X10 HD, een heavy duty elektrische rolstoel met voorwielaandrijving speciaal voor plussize. De X10 HD biedt precies de mobiliteit die jij nodig hebt, met hoog zitcomfort. Dankzij slim en ultrasterk Nederlands design met oog voor functionele details.

Met een max. gebruikersgewicht van 250 kg en versterkt instelbaar zitsysteem is dit de ideale rolstoel voor dagelijks gebruik. Je bent wendbaar binnenshuis en ook buiten rijd je met deze betrouwbare voorwiel aangedreven rolstoel soepel en stabiel. Dankzij de extra krachtige 4-polige motoren, versterkte vering en grote accu’s.

Natuurlijk kun je bij de X10 HD ook kiezen uit diverse elektrische opties, zoals een rughoek-, kantel- en hoog/laag-verstelling. En het mooie is: met de geheugenfuncties heb je direct toegang tot je favoriete zitposities. Voor maximaal comfort én vrijheid.

Stabiele en comfortabele rijervaring

Een versterkt ontwerp en meer power. De X10 HD is speciaal ontwikkeld voor plussize, dat merk je aan alles. Zo ervaar je maximale stabiliteit en rijcomfort buiten, dankzij de extra krachtige motoren en versterkte vering. Ook binnenshuis geniet je van uitstekende prestaties. Mede door de positie van de aandrijfwielen ben je in deze elektrische HD rolstoel wendbaar in compacte ruimtes.

Makkelijk instelbaar zitsysteem

Het Agilo zitsysteem combineert een robuust en volledig instelbaar zitframe met een uitgebreide keuze aan hoogwaardige zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. En kan dus perfect worden afgestemd op jouw behoeften, ook als die veranderen. Voor optimale ondersteuning en onafhankelijkheid. Slim detail: dankzij de reflecterende biezen rond de rugkussens ben je ook in het donker goed zichtbaar.

Tip: Heb je een extra zetje nodig om makkelijker uit je rolstoel te komen? Kies dan voor de sta-op-hulpfunctie. Voor extra steun bij het staan bewegen de rugleuning en armsteun mee naar voren.

Toegang tot je favoriete zitposities met geheugenfuncties

Haal het maximale uit je elektrische opties met ‘memory seating’ of geheugenfuncties. Je kunt meerdere zitposities (laten) programmeren. Zo heb je direct toegang tot je favoriete posities en kun je makkelijk wisselen. Beschikbaar bij het Dynamic LiNX besturingssysteem.

Meer mogelijk met maatwerk

Unieke uitdaging of speciale wens? We kijken samen met jou wat wél kan. En creëren een individuele aanpassing of rolstoel op maat. Laat je inspireren of neem contact met ons op.

Specificaties

Maximaal gebruikersgewicht 250 kg
Maximale snelheid 6 km/u
Accu's 76 / 100 Ah
Totale lengte 1200 mm
Totale breedte 700 mm
Zitdiepte 550 - 700 mm
Zitbreedte 420 - 500 mm
Zithoogte, zonder zitkussen 440 mm
Grondspeling 70 mm
Rugleuninghoogte* 500 - 570 mm
Elektrische rugleuningverstelling** 25°
Elektrische kantelverstelling** 0 - 25°
Elektrische zitlift** 200 mm
Aandrijfwielen (Anti-lek) 3.00 x 8
Zwenkwielen (Anti-lek) 2.80/2.50 x 4 mm

* Dit is slechts een representatie van de standaard, klantspecifieke vereisten zijn mogelijk.
** Optioneel, niet in de standaardversie

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-03/027_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_general-hr.jpg?h=830d2f26&itok=9Lt3rqQO

Plussize? Met de X10 HD – max. gebruikersgewicht 250 kg – ervaar je maximale onafhankelijkheid, binnen én buiten. Want deze speciale heavy duty elektrische rolstoel met voorwielaandrijving combineert gebruiksgemak en rijcomfort met wendbaarheid en sterke prestaties buiten. Plus: je kiest de elektrische opties die jij nodig hebt!

Heavy duty elektrische rolstoel met voorwielaandrijving