X10 FWD

Zeer wendbaar binnen, sterke prestaties buiten

Bepaal je eigen koers met de X10 FWD, een robuuste elektrische rolstoel met voorwielaandrijving. De X10 FWD biedt precies de mobiliteit die jij nodig hebt, met hoog zitcomfort. Dankzij slim en duurzaam Nederlands design met oog voor functionele details.
Met zijn compacte afmetingen en lage zithoogte (vanaf 39 cm) is dit de ideale rolstoel voor dagelijks gebruik. Je kunt makkelijk manoeuvreren en komt overal dichtbij. Ook buiten rijd je met deze betrouwbare voorwiel aangedreven rolstoel soepel en stabiel. Dankzij de krachtige motoren, onafhankelijke vering en gyro control.
Stem de X10 FWD af op jouw behoeften met gebruiksvriendelijke bedieningsopties en elektrische verstellingen. Met de geheugenfuncties heb je direct toegang tot je favoriete zitposities. Maximale vrijheid ervaren? Kies dan voor extra grote accu’s (76 Ah Gel of 100 Ah AGM).

Soepele en comfortabele rijervaring

Met aandrijfwielen aan de voorkant is deze krachtige elektrische rolstoel heel wendbaar in krappe ruimtes. Je manoeuvreert overal soepel tussendoor en kunt strakke bochten nemen. Dankzij de onafhankelijke vering en gyro control geniet je ook buiten van comfortabel en stabiel rijgdrag. Ervaar veel grip op hellingen – en extra power voor obstakels.

Personaliseer je rolstoel

Geef jouw rolstoel een unieke look met een stijlvolle framekleur. Standaard keuze uit 4 kleuren.

Kies je favoriete kleur:

Afbeelding

Makkelijk instelbaar zitsysteem

Het Agilo zitsysteem combineert een robuust en volledig instelbaar zitframe met een uitgebreide keuze aan hoogwaardige zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. En kan dus perfect worden afgestemd op jouw behoeften, ook als die veranderen. Voor optimale ondersteuning en onafhankelijkheid. Slim detail: dankzij de reflecterende biezen rond de rugkussens ben je ook in het donker goed zichtbaar.

Tip: Heb je een extra zetje nodig om makkelijker uit je rolstoel te komen? Kies dan voor de sta-op-hulpfunctie. Voor extra steun bij het staan bewegen de rugleuning en armsteun mee naar voren.

Toegang tot je favoriete zitposities met geheugenfuncties

Haal het maximale uit je elektrische opties met ‘memory seating’ of geheugenfuncties. Je kunt meerdere zitposities (laten) programmeren. Zo heb je direct toegang tot je favoriete posities en kun je makkelijk wisselen. Beschikbaar bij het Dynamic LiNX besturingssysteem.

Meer mogelijk met maatwerk

Unieke uitdaging of speciale wens? We kijken samen met jou wat wél kan. En creëren een individuele aanpassing of rolstoel op maat. Laat je inspireren of neem contact met ons op.

Weg

Specificaties

Maximaal gebruikersgewicht 160 kg
Maximale snelheid 10 km/u
Accu's 50 / 60 / 76 Ah
Totale lengte 1050 mm
Totale breedte 620 mm
Zitdiepte 420 - 560 mm
Zitbreedte 420 - 540 mm
Zithoogte, zonder zitkussen 390 mm
Grondspeling 75 mm
Rugleuninghoogte* 500 - 570 mm
Elektrische rugleuningverstelling** 45°
Elektrische kantelverstelling** 45°
Elektrische zitlift** 300 mm
Aandrijfwielen (Anti-lek) 3.00 x 8
Zwenkwielen voor (Anti-lek) 2.80/2.50 x 4

* Dit is slechts een representatie van de standaard, klantspecifieke vereisten zijn mogelijk.
** Optioneel, niet in de standaardversie

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2023-10/025_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_general-hr.jpg?h=de7d6312&itok=9quZzxAH

Met de X10 FWD kies je voor maximale onafhankelijkheid, binnenshuis én buiten. Want deze robuuste elektrische rolstoel met voorwielaandrijving combineert gebruiksgemak en wendbaarheid met comfort en sterke rijprestaties buiten. En is volledig afgestemd op jouw behoeften.

Elektrische rolstoel met voorwielaandrijving